[Supervisor-users] use command line directly successed but the supervisor doesn't work

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Supervisor-users] use command line directly successed but the supervisor doesn't work

haung

Context

  • os : centos 3.10.0
  • version : 3.3.3

I want to use supervisor start a program, use the command directly successed, but use supervisor failed.
thank you very much for any help
program:

[program:agent]
command= xvfb-run /home/chrome
autostart=true               
startsecs=3               
startretries=3         
stopsignal=QUIT    
stdout_logfile=agent_out.log     
stdout_logfile_maxbytes=20MB 
stdout_logfile_backups=10  

log:

/bin/xvfb-run: line 186 kill: (32284) - no such process
/bin/xvfb-run: line181: 32338    DISPLAY=:$SERVERNUM XAUTHORITY=$AUTHFILE "$@" 2>&1
/bin/xvfb-run: line 186 kill: (32335) - no such process

But I start the program with the command directly , the process could be started.
log:

[538:538:0929/164549:ERROR:gl_surface_glx.cc(403)] glxQueryVersion failed
[538:538:0929/164549:ERROR:gl_initializer_x11.cc(130)] GLSurfaceGLX::InitializeOneOff failed.
[538:538:0929/164549:ERROR:gpu_child_thread.cc(331)] Exiting GPU process due to errors during initialization
[493:518:0929/164549:ERROR:browser_gpu_channel_host_factory.cc(113)] Failed to launch GPU process.
Although there were some errors in the log, the program really started and worked
I confuse about it that why supervisor cant't start the program. the content in the log affect it

_______________________________________________
Supervisor-users mailing list
[hidden email]
https://lists.supervisord.org/mailman/listinfo/supervisor-users